Over ons

Wij zijn een Amsterdams bouwbedrijf waar u als particulier, bedrijf, horeca ondernemer, hotel eigenaar of winkel exploitant met een gerust hart terecht kunt voor het realiseren van zowel kleine als ook grote verbouwingen. Wij kunnen u bijstaan gedurende alle facetten van de verbouwing, inclusief advies omtrent een mogelijk aankoop, funderingsherstel, renovatie, het realiseren van een nieuwe kantoor of zelfs het inrichten van uw interieur.

———————————————————————

Verbouwen kost geld en uit ervaring weten wij dat een verbouwing vaak meer geld kost dan u had gehoopt. Tevens brengt een verbouwing vaak veel stress met zich mee en is het altijd maar de vraag of uw verbouwing uiteindelijk uitpakt zoals u het voor ogen had. Met bovenstaande in acht nemende, is het ons streven u het hele bouwproces als iets positiefs ervaart. Het uiteindelijke resultaat dient u oorspronkelijk wensen te overtreffen. Alleen door goed te luisteren naar uw inbreng en ideeën, halen we het uiterste uit uw huis, kantoor, bedrijfsruimte, restaurant, winkel of hotel.

———————————————————————

We zullen uitgebreid uw verwachtingen bespreken, uw pand van top tot teen analyseren en in kaart brengen, daaropvolgend een leesbare begroting voor u opstellen en de daaruit voortkomende mogelijkheden aan u duidelijk maken. Veel van de gevraagde diensten leveren we zelf, maar voor sommige disciplines zijn specifieke vaardigheden, kennis en ervaring nodig om goed te kunnen uitvoeren. Op dat moment zetten wij voor ons bekende, vertrouwde en vakkundige onderaannemers in, die aan onze kwaliteitseisen voldoen.

———————————————————————

Wij kunnen ook het ontwerp en uw interieur verzorgen en u een one-stop-shop concept aanbieden. Oftewel: wij hebben alles in huis om een soepele verbouwing te garanderen. Dat is de kracht van ons bedrijf!!

———————————————————————

De beste reclame voor ons bedrijf is ons portfolio van reeds gerealiseerde projecten.